Zajímavosti, 22. 7. 2022

Foto: Shutterstock

Pořádáte soutěž pro psy a jejich majitele a přemýšlíte o trofejích, kterými byste se od ostatních odlišili? Vyzkoušejte trofeje vyráběné unikátní akrylátovou technologií. Trofeje od výrobce Poháry Bauer mají neokoukaný vzhled a vydrží celý život.

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Medaile: Odznak vaší soutěže

Každý pes si zaslouží vzpomínku na úspěch i účast v soutěži. I když pejskové ocení spíš pamlsky, medaile jim vydrží rozhodně déle. A páníčci se budou mít čím chlubit. Speciální akrylátové medaile pro čtyřnohé mazlíčky jsou vyrobené z kvalitních materiálů a díky modernímu provedení přitáhnou patřičnou pozornost. Navíc si je můžete přizpůsobit potiskem dle vlastního přání a stuhami v barvách, které se k vaší soutěži nejlépe hodí.

TIP: Podle velikosti pejsků, kteří se budou účastnit vaší soutěže, si můžete vybrat ze tří různých velikostí medailí. Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, můžete si vybrat také medaile ze dřeva.

Trofeje a poháry: Památka pro první tři

Pro malé soutěže se hodí malé plakety. Také u nich si můžete zvolit text na štítek podle svých představ.

Hledáte-li hmatatelnou připomínku náročnějších závodů, určitě se vám vyplatí sáhnout po pohárech se psí tematikou. Akrylátové trofeje od Poháry Bauer se liší svým vzhledem od ostatních a budou skvělou vzpomínkou pro psy a jejich pány na úspěch ve vaší soutěži, ať už pořádáte voříškiádu nebo agility. Samozřejmostí je volitelný text na štítku trofeje.

Víte, že…?

Akrylátová technologie kombinuje akrylát s dalšími materiály, jako je sklo nebo dřevo. Díky tomu vznikají jedinečné trofeje, které se mohou pochlubit pestrými barvami, vysokou odolností a dlouhou životností.

Medaile a trofeje: Sladění pro jednotný vzhled

V rámci jedné soutěže je ideální držet se jednoho stylu. Můžete si zvolit stejný motiv jak na pohárech, tak na malých medailích, včetně barvy stužek. Ocenění budou jednotná, a přesto odlišná tak, jak je potřeba pro první tři místa.

Které trofeje si vyberete pro svou soutěž vy?

Autor článku: Redakce