Zajímavosti, 26. 7. 2023

Po letech snahy přimět úřady k jednání se v říjnu minulého roku zadařilo a kočičky z kauzy Chýnov byly odebrány majitelce – šlo o desítky zubožených koček, pomalu týraných k smrti. Na záchraně se podílelo spousta lidí a organizace Pet Heroes patří k těm, co si několik z koček vzala do své péče.

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Uplynulo několik měsíců a kočky a kocouři jsou jako vyměnění. Ti, co zatím nenašli domov, ale nemají žádné zájemce.

Všechny kočky z kauzy Chýnov, co jsou v naší péči, jsou teď zdravé, krásné, sebevědomé, hodné, vděčné a mazlivé – a také marně hledají domov,“ komentuje situaci vedoucí útulku Pet Heroes Lanškroun, Renata Kristková.

„O obyčejné kočičky, které navíc nejsou koťátka, ale mají už nějaký věk, chybí jim některé zoubky a něco si prožily, nikdo nestojí. Zvládají hygienu, jsou přátelské k dalším kočkám i dětem, ale nestačí to.“ Kočky se alespoň přesunuly do dočasných péčí.

Prosíme, sdílejte článek, aby kočičky našly domovy a měly komu dávat svoji velkou lásku.

Pokud máte zájem dát domov milující kočičce či kocourkovi, prohlédněte si jejich medailonky na stránce útulku v Lanškrouně, nebo se na kočičky informujte na čísle 724 813 222 případně pište e-mail na diana@petheroes.cz a renata@petheroes.cz.

Autor článku: Text i foto: Pet Heroes