Zajímavosti, 9. 12. 2023

Foto: Jozef Klopacka / Shutterstock

Zvíře. Vidíte ho už podruhé, potřetí, počtvrté. Proč se vám pořád dokola ve snu, nebo všude okolo vás, zjevuje liška a její obrázky? Co to znamená, když se vám do cesty připletl havran či beruška? Zvířata jsou učitelé a poslové zpráv a tohle vám mají sdělit!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Zvířata mají na této zemi důležitý účel. Kráčí vedle nás jako posvátní učitelé, kteří s sebou přinášejí důležitá poselství. Poukazují na to, čemu zrovna ve svém životě máte věnovat pozornost a na co se zaměřit.

Jestřáb

Silný jestřáb má jasné oči a majestátná křídla. Pokud ho v posledních dnech neustále vidíte, znamená to, že vás čeká výrazná změna. Můžete také potkat klíčového učitele, nebo projít karmicky nevyhnutelnou životní lekcí.

Orel

Orel je známkou duchovní ochrany a přechodu na vyšší úroveň vědomí. Orel vám přišel do snu, viděli jste ho na sešitě, batohu nebo ložním povlečení v obchodě? Pak se otevíráte vyšším sférám, zvyšujete své osobní vibrace a začínáte přijímat informace od duchovních bytostí.

Havran či vrána

Asi každý zná horor s názvem Vrána (1994), což je americký film podle stejnojmenného komiksu, jež režíroval Alex Proyas. I právě kvůli němu lidé vránu nebo havrana obecně vnímají jako nějaké zlo. Ve skutečnosti tento pták poukazuje na to, že jste připraveni na znovuzrození, ať už se jedná o pracovní či soukromé záležitosti. Vidět vránu nebo havrana jen velmi zřídka symbolizuje fyzickou smrt.

Sova

Vidět sovu, tedy symbol moudrosti, je indikátorem toho, že musíte věnovat pozornost své intuici. Sova připomíná, abyste se řídili vnitřními pocity. Věřte jí, myslí to s vámi dobře.

Kudlanka nábožná

Kudlanka nábožná přichází jako posel míru a ticha. Vytváří prostor pro příležitosti, které byste měli chytit za pačesy. Opakované vidění modlící se kudlanky také může být znamením, že vám v životě něco chybí.

Ještěrka

V případě, že stále narážíte na ještěrky, měli byste svým snům a cílům věnovat větší pozornost. Možná, že právě procházíte složitým obdobím, podléháte depresím a nevěříte si, ale jakmile se odrazíte ode dna, splníte si vše, po čem toužíte.

Had

Vidět hada je mocná připomínka vaší životní síly a vášně.  Ostatně, kosmická a současně lidská energie známá v hinduismu, tantrismu a v józe se nazývá kundaliní, tzv. hadí síla. Ta je uložená nad první čakrou (Múladhárou) v takzvaném múladháru v křížové kosti. Pokud opakovaně vidíte hady nebo hadí obrazy, tělesně i duševně se uvolněte, začněte si víc dělat radost a věnujte čas svým přátelům.

Pavouk

Pavouci nesou silnou symboliku o stvoření a duchovním spojení. Zdá se vám o nich? Je to známkou toho, že se máte napojit na svůj tvůrčí potenciál a následovat všechny své nápady a inspiraci.

Vážka

Vážka připomíná, že jste pod ochranou strážných andělů a duchovních průvodců. Zároveň poukazuje na fakt, že míříte své kroky směrem, který se s ztotožňuje s přáním vaší duše.

Beruška

Beruška je obecně považována za známku štěstí a vždy dělá všechno pro vás prospěch. Berte ji jako talisman, který také naznačuje, že je vhodný čas pro plnění snů a přání.

Motýl

Motýli přicházejí připomenout sílu transformace. Jejich zpráva zní jasně: Musí dojít k vnitřní změně, jinak se nepohnete z místa. Něco vás brzdí.

Vlk

Vlci naznačují, že je čas spojit se se svou rodinou a blízkými.  Důvod? Připomínají, že byste se měli naučit přijímat pomoc od ostatních.

Liška

Liška všude, kam se podíváte? Neberte věci tak vážně, radujte se i z maličkostí a víc se smějte, momentálně jste moc přízemní.

Autorský článek

Další info: Wikipedia.org, spiritualify.com, skullbliss.com

Autor článku: Lenka Šmídová